luni, 26 noiembrie 2012

PREGATIRI DE SARBATORI

Anul 2012 a fost un an plin de evenimente atat pe plan personal cat si pe plan profesional.
Se apropie cu pasi repezi sfarsitul acestui an si implicit mult-asteptatele sarbatori de iarna. Ba chiar se zice ca peste vreo 2 zile ar si ninge...ceea ce ar fi super!!!
De curand am primit o invitatie la o sezatoare virtuala a prietenei de blog - Ka Bea si pe langa obisnuitele pregatiri pentru targul mesterilor din decembrie,m-am gandit sa fac ceva frumos pentru sezatoare.
Si pentru ca iarna prin definitie este ceva alb...frumos...si pufos(!),ca sa fim in ton,am pregatit niste ingerasi frumosi si pufosi!
Iata ce a rezultat:


 


 
 






 

 


...am luat si imagini de ansablu din atelierul nostru...aici se munceste intens pentru ca se apropie cu pasi repezi targul de Mos Andrei...Mos Nicolae...Mos Craciun - toti mosii !


Si cu aceasta ocazie,lansez si obisnuita invitatie la Targul de Craciun al Mesterilor Populari - care va incepe pe data de 1 decembrie si va tine pana pe data de 6 decembrie - in Tg-Jiu, str. Victoriei - langa Universitatea Brancusi.

VA ASTEPTAM  CU MARE DRAG!


 

5 comentarii:

  1. Ingerasii sunt super, imi place ideea ta cu dantele rotunde, e minunata, am facut si un model de ingerasi ajutindu-ma de dantela rotunda,iti doresc succes pe toate planurile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult fetelor.Succes sa zicem ca este dar cel mai important lucru este multumirea de sine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de frumuseti sunt aici!!!Pacat ca esti departe ca as fi intrat eu in atelierul tau sa fac "curat " hihihiiii !Pup si multumesc ca ai acceptat invitatia! O pun cateva pozici de la tine in vitrina !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult Bea. Oricand esti bine-venita in atelierul nostru.
    Si eu te pup si mult succes!

    RăspundețiȘtergere